Antikvár Könyv – Pető Gyula: Ételkészítési ismeretek - Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára
Pető Gyula: Ételkészítési ismeretek - Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára
MID762143U425853 Partneri raktárban

Ételkészítési ismeretek - Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára


Kiadás éve
1994
Oldalszám
1006 oldal
Kötésmód
kemény kötés
Állapot
jó állapotú antikvár könyv
pár oldal és lapélek kissé foltosak
ISBN
9632227042

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Pető Gyula további könyvei
Kapcsolódó termékek