Antikvár Könyv – Pető Gyula: Vendéglátó technológia II. Ételkészítési és cukrászati ismeretek
Pető Gyula: Vendéglátó technológia II. Ételkészítési és cukrászati ismeretek
2+1
MID474022U438442

Vendéglátó technológia II. Ételkészítési és cukrászati ismeretek

Szerző
Pető Gyula
Nyelv
Magyar
Kiadás éve
2001
Oldalszám
337 oldal
Kötésmód
papír / puha kötés
Állapot
jó állapotú antikvár könyv
újszerű, szép állapotban, a hátlap kissé elkoszolódott

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Pető Gyula további könyvei
Kapcsolódó termékek