Antikvár Könyv – Cziráki Marietta, Molnár Kristóf: Ételkészítés alapjai + Vendégtéri értékesítés alapjai (2 kötet)
Cziráki Marietta, Molnár Kristóf: Ételkészítés alapjai + Vendégtéri értékesítés alapjai (2 kötet)
2+1
MID739950U897650 Partneri raktárban

Ételkészítés alapjai + Vendégtéri értékesítés alapjai (2 kötet)

Szerző
Cziráki Marietta, Molnár Kristóf
Kiadó
Kiadás éve
2021
Oldalszám
336 oldal
Kötésmód
papír / puha kötés
Állapot
jó állapotú antikvár könyv
kissé kopottas borítók, enyhén hullámos könyvtest, könyvtári

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Cziráki Marietta, Molnár Kristóf további könyvei
Kapcsolódó termékek