Könyv – Bodó Alpár: A 100 legjobb halétel – Magánkiadás 2011

A 100 legjobb halétel
+ 59 pont

A 100 legjobb halétel

Bodó Alpár

Magánkiadás, 2011

Kötés: papír / puha kötés , 78 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: újszerű szép állapotban

Kategória: Hal- és vadételek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A hal az emberiség egyik legősibb tápláléka. Az ősember az első halat gyorsaságának és ügyességének köszönhetően kézzel, lándzsával fogta magának. Akkor még fűszerek és köretek nélkül, nyárson sütve fogyasztotta el halvacsoráját. Valamit sejthetett a hal frissességének fontosságáról, hiszen, miután kifogta, el is fogyasztotta (bár lehet, hogy ez csak éhségének volt köszönhető).