Könyv – Lajos Mari - Hemző Károly: 99 Vad-és Halétel 33 színes ételfotóval – Corvina Kiadó 1987

99 Vad-és Halétel 33 színes ételfotóval
+ 59 pont

99 Vad-és Halétel 33 színes ételfotóval

Lajos Mari - Hemző Károly

Corvina Kiadó, 1987

Kötés: kemény kötés , 64 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Hal- és vadételek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Könyvízelítő: A vadhúsok általában sok türelmet, időt, törődést és fűszert igényelnek - ne sajnáljuk tőlük, vagyis végeredményben önmagunktól. A halak gyorsan viszonylag kevesebb fűszerrel, de annál több fantáziával készítendők... Könyvízelítő/Ismertető:"Belelapozás"

Lajos Mari - Hemző Károly további könyvei