Könyv – Doreen Virtue: Angyali Útmutatás - Hogyan változtassuk meg életünket spirituális érzékeink kifejlesztésével – Mandala-Véda Kiadó 2002

Angyali Útmutatás - Hogyan változtassuk meg életünket spirituális érzékeink kifejlesztésével
+ 179 pont

Angyali Útmutatás - Hogyan változtassuk meg életünket spirituális érzékeink kifejlesztésével

Doreen Virtue

Mandala-Véda Kiadó, 2002

Kötés: papír / puha kötés , 247 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: újszerű, szép állapotban

Kategória: Okkultizmus, spiritizmus

Utolsó ismert ár: 1790 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Ez egy felekezetekhez, vallási hovatartozáshoz nem kötött, spirituális önsegélyező kézikönyv. Ugyanúgy szól minden vallás, hit és hitrendszer követőinek, mint az ateistáknak. Nem kifejezetten vallásról szól, bár a szöveg nagy része emlékeztetheti az olvasót a vallásos terminológiára. Olyan spirituális alapelvekről lesz szó, melyek segítségünkre lehetnek mindennapi életünkben.A könyvben olvasható történetek egytől egyig igazak. Amikor a szövegben a Teremtőnkről esik szó, az Isten nevet és a hímnemű névmásokat alkalmazom. Ez semmi esetre sem jelenti azt, hogy én Istent hímnemű személynek tartanám. Számomra a Teremtő egy androgün, szeretetteli erő, nem pedig nő- vagy hímnemű személy.