Könyv – Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek – Puedlo Kiadó 0

Hal- és vadételek
+ 59 pont

Hal- és vadételek

Verhóczki István (szerk.)

Puedlo Kiadó, 0

Kötés: papír / puha kötés , 159 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban, beírással

Kategória: Hal- és vadételek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Verhóczki IstvánA magyar étkezési kultúra méltatlanul hanyagolja a hal- és vadételeket. Egészséges és ízletes finomságok készítésére ösztönöznek a kiadvány kiváló receptjei, melyek elkészítésével és fogyasztásával javíthatunk egysíkú étkezési szokásainkon, és nagyszerű kulináris tapasztalatokkal gazdagodhatunk.ALUFÓLIÁBAN SÜLT HAL4 szelet tengerihal-filé2 evőkanál paradicsompürél fej hagyma5 dkg margarinl sárgarépal citrom leve1/2 zellergumósó, borsA halfilét citromlével megcsöpögtetjük, majd sóval és kevés borssal bedörzsöljük. A összes zöldséget megtisztítjuk, és nagyobb lyukú reszelőn reszeljük. Margarinnal kikent, téglalap alakú alufóliára fektetjük. A reszelt zöldséget kikeverjük a paradicsompürével és kevés sóval. A krémet a halszeletekre kenjük, kissé belenyomkodjuk. Az alufóliát lazán összezárjuk úgy, hogy a keletkező gőz ne feszítse szét. Előmelegített, forró sütőben 15-20 percig sütjük. Burgonyapürével vagy rizzsel

Verhóczki István (szerk.) további könyvei