Könyv – : Ragyogó szakácskönyv - régi magyar ízek eredeti receptek alapján – Kaposvári Nyomda 2012

Ragyogó szakácskönyv - régi magyar ízek eredeti receptek alapján
+ 64 pont

Ragyogó szakácskönyv - régi magyar ízek eredeti receptek alapján

Kaposvári Nyomda, 2012

Kötés: papír / puha kötés , 340 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Magyar konyha

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A könyv az eredeti és az igazi magyar receptek gyűjteménye, kiegészítve néhány külföldi, de már igazából "magyarnak is" számító ételkülönlegesség leírásával. A tartalomból: A húsokról; Levesek; Böjtös levesek; Előételek; A magyarhús különböző elkészítési módja; Borjúhús; Disznóhús; Disznósajt, hurka, kolbász, véreshurka stb. készítése; Disznóhús egyéb felhasználása; Birka- és bárányhús; Szárnyasok; Halak; Rákok; Békák, csigák, osztriga, hering, szardella; Szendvicsek, finom kenyérkék, hideg húsok tea mellé; Vadak; Főzelékek; Mártások; Saláták; Tésztafélék; Rizskásás ételek; Ebédek; Vacsorák; Ünnepi menük; Nemzeti ételek; Torták; Sütemények; Teasütemények; Palacsintafélék, fánkok, lepények...