Könyv – Cseri Mária (szerk.): A grillezés bibliája - Egyetlen kötetben a grillezés minden fogása – Alexandra Kiadó 2006

A grillezés bibliája - Egyetlen kötetben a grillezés minden fogása
+ 1079 pont

A grillezés bibliája - Egyetlen kötetben a grillezés minden fogása

Cseri Mária (szerk.)

Alexandra Kiadó, 2006

Kötés: kemény kötés (papír védőborítóval) , 320 oldal

Minőség: hibátlan, olvasatlan példány

Kategória: Húsételek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A könyv nem egyszerűen szakácskönyv. A grillezést ismerhetjük meg belőle közelebbről, mi is ott lehetünk a szabad ég alatt, az óriási vendégsereg közepén, azaz a grillsütő körül. Megtanulhatjuk, hogyan rakjunk ideális tüzet. Kiválaszthatjuk a legalkalmasabb hús-, szárnya- és halféleségeket. Meghatározhatjuk a sütés-főzés optimális időtartamát, az étel legmegfelelőbb belső hőfokát. Megtalálhatjuk kedvenc receptjeinket a grillezett cukkinitól a vesepecsenyéig. Megismerhetjük a pácok, marinádok használatát, továbbá a legfantasztikusabb mártások és öntetek elkészítését. És utána már nincs is más dolgunk, mint elfogyasztani a sok finomságot, és természetesen bezsebelni az elismeréseket.