Könyv – Jill Cox; Loukie Werle: Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve – Vince Kiadó 2006

Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve
+ 199 pont

Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve

Jill Cox; Loukie Werle

Vince Kiadó, 2006

Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT , 384 oldal

Minőség: hibátlan, olvasatlan példány

Kategória: Általános

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást olvasgatva mindenki könnyedén eligazodhat az élelmiszerek világában, de a könyv lapozgatása önmagában is felér egy gasztronómiai utazással. Loukie Werle szakácskönyvek szerzője, valamint különböző magazinok gasztronómiai rovatvezetője. Jill Cox főzésről, borokról, élelmiszerekről ír többek között a Hello!, a Tv Times és a Home and Life magazinokba. Nagy-Britanniában tévés és rádiós műsorai is közismertek.