Könyv – Lajos Mari-Hemző Károly: 99 előétel 33 színes ételfotóval – Corvina Kiadó 1983

99 előétel 33 színes ételfotóval
+ 59 pont

99 előétel 33 színes ételfotóval

Lajos Mari-Hemző Károly

Corvina Kiadó, 1983

Kötés: kemény kötés , 63 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Levesek, előételek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Az ókori lakomáknak csak a híre maradt fenn, a Nyársforgató Jakabok kora lejárt, de a hús változatlanul a legfontosabb és legértékesebb tápláléka az embernek. A kötet 99 magyar és külföldi marha-, birka-, disznó-, borjú- és kecskehús receptjét nyújtja át a gasztronómia híveinek.

Lajos Mari-Hemző Károly további könyvei