Könyv – Mike Everett: Madarak a kertben - Hogyan csalogassuk kertünkbe, és miről ismerjük fel őket? – Új Ex Libris Kiadó 1997

Madarak a kertben - Hogyan csalogassuk kertünkbe, és miről ismerjük fel őket?
+ 269 pont

Madarak a kertben - Hogyan csalogassuk kertünkbe, és miről ismerjük fel őket?

Mike Everett

Új Ex Libris Kiadó, 1997

Kötés: kemény kötés (papír védőborítóval) , 160 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Állattan

Utolsó ismert ár: 2690 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A Madarak a kertben színes fotókkal és rajzokkal illusztrált kézikönyv mindazok számára, akik szívesen látják kertjükben a madarakat, és ennek érdekében készek többet is tenni néhány kenyérmorzsa kiszórásánál vagy egy szalonnabőrke kiakasztásánál. A madarak minden kert természetes, eleven ékességei – a kis belvárosi kertecskéké éppúgy, mint a tágas vidéki kerteké. Nem biztos azonban, hogy mindegyik kertben nagy változatosságban jelennek meg – az elhivatott „madárkertész” tudatosan úgy alakítja kertjét, hogy az minél több madárfaj egyedi igényeinek megfeleljen. A Madarak a kertben éppen ehhez nyújt segítséget: egyedülálló módon ötvöz kertészeti és madártani ismereteket annak érdekében, hogy a kertet és a madarakat egyaránt kedvelők minél nagyobb örömüket lelhessék mindkét pihentető hobbijukban.