Könyv – Anthony Bourdain: A konyhafőnök vallomásai - Mi zajlik a kulisszák mögött? – Tericum Kiadó 2004

A konyhafőnök vallomásai - Mi zajlik a kulisszák mögött?
+ 199 pont

A konyhafőnök vallomásai - Mi zajlik a kulisszák mögött?

Anthony Bourdain

Tericum Kiadó, 2004

Kötés: kemény kötés (papír védőborítóval) , 376 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: borító élein enyhén kopottas, megkímélt könyvtest, tiszta belső

Kategória: Angolszász

Utolsó ismert ár: 1990 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok? Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok? Mitől profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátóipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben - sok egyéb mellett - a fenti kérdésekre is választ kapunk. De mi is ez a könyv? Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlélőkalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai előtt, akiknek mindig csak egy dobása van: a következő. Ha elképzeli az éttermet, ahol a konyhán Jack Kerouac, Quentin Tarantino, Hunter Thompson és Tom Wolfe készíti önnek a vacsorát, megtudja, miről is szól ez a könyv.