Könyv – Claire Bell-Emily Bernath: Vigyázz, angol! (Cenzúrázatlan kiadás: az angol, ahogyan azt valóban használják) – Grimm Könyvkiadó 2006

Vigyázz, angol! (Cenzúrázatlan kiadás: az angol, ahogyan azt valóban használják)
+ 99 pont

Vigyázz, angol! (Cenzúrázatlan kiadás: az angol, ahogyan azt valóban használják)

Claire Bell-Emily Bernath

Grimm Könyvkiadó, 2006

Kötés: papír / puha kötés , 112 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Egyéb

Utolsó ismert ár: 990 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Ismertető: FIGYELMEZTETÉS!Rendkívül veszélyes tartalmú könyvet tartasz a kezedben! A benne leírt szavak és kifejezések használata szülők, rokonok és tanárok jelenlétében abszolút nem ajánlott. A kiadó e tekintetben semmilyen felelősséget nem vállal.- Szeretnél könnyen szót érteni a helyiekkel az USA-ban vagy Nagy-Britanniában?- Akkor nem csak pár angol kifejezést kellene tudnod. Ehhez vágnod kell a szlenget, a különböző rétegnyelveket, de még a káromkodásokat is.- A "Vigyázz, angol!" tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet, bármit is akarj az amerikaiakkal vagy a britekkel megdumálni. Ebben a könyvben nincsenek nyelvtani szabályok, gyakorlatok. Vannak viszont olyan kifejezések, amelyeket tényleg használnak: legyen szó sportról, divatról, szexről, számítógépről, telefonálásról, sms-ezésről, vagyis a mindennapjaidról.- További ismertető/ízelítő: "Belelapozás".