Könyv – David West Reynolds: Star Wars I. rész: Fantasztikus gépezetek (Csillagok Háborúja I. rész: Járművek és űreszközök) – Panemex Kft. 1999

Star Wars I. rész: Fantasztikus gépezetek (Csillagok Háborúja I. rész: Járművek és űreszközök)
+ 450 pont

Star Wars I. rész: Fantasztikus gépezetek (Csillagok Háborúja I. rész: Járművek és űreszközök)

David West Reynolds

Panemex Kft., 1999

Kötés: kemény kötés , 32 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: sarkokon kisebb sérülések, tiszta belső, megkímélt könyvtest

Kategória: Sci-fi

Utolsó ismert ár: 4500 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
14 hihetetlenül részletes keresztmetszeti rajz és magyarázó szöveg mutatja be a Csillagok háborúja I. részének járműveit, köztük a Kereskedelmi Szövetség teljes flottáját Bemutatjuk a leggyorsabb légifogatokat, melyekkel élethalál-küzdelmet vívnak a Galaxis legbátrabbjai * az aranyozott Naboo N-1 csillagvadászt * a Kereskedelmi Szövetség leszállóhajóját, amint elhagyja a legyőzhetetlen hadsereg * a titkos hadsereg járműveinek félelmetes fegyvereit Fedezd fel a Sith Infiltrator gyilkos berendezéseit * hogyan működik a csodálatos Gungan tengeralattjáró * a droid csillagvadászok működésének titkait Vizsgáld meg a fenséges Naboo Királyi Csillaghajó minden részletét * a Kereskedelmi Szövetség űrflottájának titkos irányítóközpontját * és e varázslatos világ sok más rejtélyét!