Könyv – Keith Schreiter: Hogyan lehet gazdag, anélkül, hogy nyerne a lottón EGYSZERŰ MÓDSZEREK A MEGGAZDAGODÁSHOZ, A JÓMÓDÚ VISSZAVONULÁSHOZ, HOGY ÉLHESSE AZ ÉLETÉT! – nincs megadva 2002

Hogyan lehet gazdag, anélkül, hogy nyerne a lottón EGYSZERŰ MÓDSZEREK A MEGGAZDAGODÁSHOZ, A JÓMÓDÚ VISSZAVONULÁSHOZ, HOGY ÉLHESSE AZ ÉLETÉT!
+ 99 pont

Hogyan lehet gazdag, anélkül, hogy nyerne a lottón EGYSZERŰ MÓDSZEREK A MEGGAZDAGODÁSHOZ, A JÓMÓDÚ VISSZAVONULÁSHOZ, HOGY ÉLHESSE AZ ÉLETÉT!

Keith Schreiter

nincs megadva, 2002

Kötés: papír / puha kötés , 64 oldal

Minőség: hibátlan, olvasatlan példány

Kategória: Befektetés, vállalkozás

Ez a termék külső partnernél van raktáron.

Fülszöveg
Ön tényleg lehet gazdag, jómódú és anyagilag független, és nem számít hogy Ön rakétamérnök, taxi sofőr, halász, bank pénztáros vagy akár hátizsákos bungy jumper. Bárki lehet gazdag, jómódú és anyagilag független néhány józan eszű ötlet alkalmazásával. Nem lenne szép, ha annyi pénze lenne, amennyit csak akar? Ön mit venne? Egy új és nagyobb házat? Egy vagány sportkocsit vagy egy luxusszedánt? Taníttatná a gyerekeit? Egy otthont hátrányos helyzetű gyerekeknek? Elmenne egy világkörüli útra? Ezeket a dolgokat nemcsak lehetséges, hogy meg tudja tenni, hanem Ön tényleg meg is tudja tenni. Nincs szüksége semmilyen speciális tehetségre vagy privilégiumra. Bárki képes lehet úgy rendezni az életét, hogy vagyont gyűjtve vidáman éljen, vagy nyugdíjba vonuljon évekkel előbb, mielőtt még túl öreg lenne ahhoz, hogy élvezhesse az életét. Nem kell mást tennie, csak olvassa el ezt a könyvet! Meg fogja tanulni, hogy az anyagi függetlenség elérésének többféle módja van. Ön bármelyik módszert választhatja. Nincsen csak egy különleges módszere az anyagi függetlenségnek. Többféle út van. Nem kell azt választania, amit a szomszédja választott. Azt választhatja, amelyik Önnek a legjobban megfelel. Sok szerencsét!