Könyv – Michael Palmer, Jeannette Walls, William Kent Krueger, Alison Mcqueen: Ellenálló ​/ Félig betört lovak / Windigo-sziget / Eltitkolt gyermekek – Reader's Digest Válogatás 2017

Ellenálló ​/ Félig betört lovak / Windigo-sziget / Eltitkolt gyermekek
+ 129 pont

Ellenálló ​/ Félig betört lovak / Windigo-sziget / Eltitkolt gyermekek

Michael Palmer, Jeannette Walls, William Kent Krueger, Alison Mcqueen

Reader's Digest Válogatás, 2017

Kötés: kemény kötés , 574 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: kissé karcos borító

Kategória: Krimi

Ez a termék külső partnernél van raktáron.

Utolsó ismert ár: 1290 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Ellenálló ​/Michael Palmer Lou Welcome, szenvedélybetegségből kigyógyult orvos nem gondol biológiai fegyverekre, amikor a barátja, Cap súlyosan megsérül futás közben. A kórházban azonban komoly veszély fenyegeti Capet egy titokzatos fertőzés miatt. Félig betört lovak / Jeannette Walls Lily Casey megelőzve a korát, lovakat tör be, farmot irányít, túlél tornádót és más természeti csapást. Tizenöt évesen már iskolai tanár, megtanul repülőgépet vezetni, túlteszi magát személyes tragédiákon rendkívül változatos élete során. Windigo-sziget / William Kent Krueger Amikor egy odzsibua lány holtteste a partra sodródik egy kis szigeten, a helyi indián rezervátumban a windigo nevű szörnyre gyanakodnak. De Cork O’Connor magánnyomozó tudja, hogy ez nem ad magyarázatot a lány legjobb barátjának az eltűnésére Eltitkolt gyermekek / Alison McQueen James MacDonald brit ültetvényes 1925-ben az indiai Assamban magához vesz egy fiatal indiai nőt ágyasnak. Két gyermekük, Serafina és Mary két világba születik, de egyik helyen sem fogadják el őket.