Könyv – Schobert Norbert: Norbi -10kg/hó - Forradalmian új súlycsökkentő és szálkásító program – Norbi Update System Worldwide 2007

Norbi -10kg/hó - Forradalmian új súlycsökkentő és szálkásító program
+ 175 pont

Norbi -10kg/hó - Forradalmian új súlycsökkentő és szálkásító program

Schobert Norbert

Norbi Update System Worldwide, 2007

Kötés: kemény kötés , 95 oldal

Minőség: hibátlan, olvasatlan példány

Kategória: Egészséges életmód

Ez a termék külső partnernél van raktáron.

Utolsó ismert ár: 1750 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Súlycsökkentő és szálkásító program, 30 napos étrend: férfi, nő, vega A szerző belgyógyász főorvos és belső dietetikus segítségével állította össze, figyelembe véve az update legújabb fejlesztéseit. Az elmúlt 3 hétben pl. Hajdú Péter műsorvezető is 8 kg-ot fogyott vele, melyet két héten belül a Story címlapján fog közzétenni. A könyvecske tartalmaz 30 napos étrendet női, férfi, húsevő és részlegesen vegetáriánus szempontok alapján. Tartalmazza az 1-es kódú élelmiszerek listáját, valamint ehhez mennyiségi ajánlást is. 13+1 pontban foglalja össze a szabályokat. A listákban és a szabályokban Norbi ajánlja a konkurens termékeket is, hiszen az eredmény a lényeg! Az 1 hónap letelte után értelemszerűen folytatásnak javasoljuk a vadonatúj, nagy ezüst Update könyvet, hiszen 2-es kódú élemiszerekkel is szinesíteni kell az életet.

Schobert Norbert további könyvei