Könyv – Bányai Gábor Botond; Ercsey Dániel; Mészáros Gabriella; Tompa Imre: Nagy Magyar Boratlasz – Mountner & Pitman Kft. 2012

Nagy Magyar Boratlasz
+ 1440 pont

Nagy Magyar Boratlasz

Bányai Gábor Botond; Ercsey Dániel; Mészáros Gabriella; Tompa Imre

Mountner & Pitman Kft., 2012

Kötés: kemény kötés (papír védőborítóval) , 360 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: újszerű, szép állapotban

Kategória: Borászat

Utolsó ismert ár: 14400 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A Nagy Magyar Boratlasz teljesen unikális módon mutatja be Magyarország szőlőföldrajzi adottságait és a magyar borvidékeket. Első alkalommal van lehetőség arra, hogy a magyar termőhelyeket (dűlőket) hivatalosan lehatárolva mutassa be egy kiadvány, hiszen ez a lehatárolás 2011 végén fejeződött be. A Nagy Magyar Boratlasz valóban nagybetűs ATLASZ, hiszen 40, sok esetben dűlőszintű térképpel, ortofotókkal (térképszerű légifotókkal), valódi légifotókkal, összesen 250 gyönyörű illusztrációval mutatja be Magyarország páratlan borászati adottságait. Tematikájában a 22 borvidéket követi, szövegében pedig példátlan történelmi, geológiai és termőhelyi elemzést ad. Kivételesen látványos, szakemberek és egyszerű fogyasztók számára is hasznos. Különleges és méltó ajándék.