Könyv – Rácz Ildikó (szerk.); Janáky István (ford.): Terítéken az egészség - Gyógyító táplálékok a leggyakoribb betegségekre – Reader's Digest Kiadó Kft. 2009

Terítéken az egészség - Gyógyító táplálékok a leggyakoribb betegségekre
+ 99 pont

Terítéken az egészség - Gyógyító táplálékok a leggyakoribb betegségekre

Rácz Ildikó (szerk.); Janáky István (ford.)

Reader's Digest Kiadó Kft., 2009

Kötés: kemény kötés , 352 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Egészséges életmód

Utolsó ismert ár: 990 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Gyógyító táplálékok a leggyakoribb betegségekre - az allergiától a vesekőig mindenre - Ismertető: Minden, amit tudni akart a zöldségek és gyümölcsök élettani hatásáról az áfonyától a zabig ABC-sorrendbe szedve!Az allergiától a vesekőig: könyvünk a leggyakoribb betegségek gyógyító ételeivel foglalkozik. Könnyen betartható, életmentő tanácsokat nyújt a mindennapokra. Az alapvető élelmiszereket több szempontból is megvizsgálva, hogy a környezeti ártalmak figyelembevételével állíthassuk össze étrendünket. A szemet gyönyörködtető recepteken túl célja, hogy eloszlassa a tévhiteket például a zsírokról, szénhidrátokról, a kávéról vagy a csokoládéról.• A 20 leghatásosabb élelmiszer a rák, a magas koleszterin, a szívbetegségek, a cukorbetegség és a magas vérnyomás ellen.• 10 fűszer, amely már most megtalálható a konyhaszekrényében, hogy csökkentse a gyulladást, enyhítse az emésztési zavarokat, elpusztítsa a káros baktériumokat, vagy megelőzze a rák kialakulását.• 57 gyakori betegség leírása, és a kezelésükre ajánlott élelmiszerek.Számos ízletes és természetes étel az olyan krónikus betegségek és tünetek kezelésére, mint az asztma, a köszvény, az elhízás, a fáradékonyság és a cukorbetegség. - További ismertető: "Belelapozás".