Könyv – Demetrovics Zsolt; Pilling János; Dr. Bagdy Emőke: PoliHistória - Köszöntők és tanulmányok Buda Béla 70. születésnapjára – Akadémiai Kiadó 2009

PoliHistória - Köszöntők és tanulmányok Buda Béla 70. születésnapjára
+ 199 pont

PoliHistória - Köszöntők és tanulmányok Buda Béla 70. születésnapjára

Demetrovics Zsolt; Pilling János; Dr. Bagdy Emőke

Akadémiai Kiadó, 2009

Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS , 596 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Egyéb

Utolsó ismert ár: 1990 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
… egy egész szakmai generáció fejlődésére, orientációjára nyomta rá a bélyegét Buda Béla írásbeli munkássága… (Harmatta János) "Gyakorta együttműködtél olyan társakkal, akik bíztak benned, és megértették, hogy számodra nem a győztes szerep fontos, hanem maga a futás, az út, a szellemi erőnlét és az ügy iránti elköteleződés." (Bagdy Emőke) "Előttünk jár, régóta." (Deme Tamás) "… vannak életművek, amelyek puszta áttekintése önmagában is jelentős tudományos teljesítményt igényel." (Grezsa Ferenc) "Már a példája, világos, tiszta kommunikációja is tanító volt…" (Grünczeisz Attila) "Az ő kiválósága a budabélaság, ez az egyszeri, egyedülálló és pótolhatatlan minőség." (Kopp Mária)