Könyv – Dr. Katona Lucia: Gyakorlókönyv az angol szóbeli nyelvvizsgához (k. és f.fok) -NT-56452 – Nemzeti Tankönyvkiadó 2003

Gyakorlókönyv az angol szóbeli nyelvvizsgához (k. és f.fok) -NT-56452
+ 199 pont

Gyakorlókönyv az angol szóbeli nyelvvizsgához (k. és f.fok) -NT-56452

Dr. Katona Lucia

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2003

Kötés: papír / puha kötés , 208 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: újszerű, szép állapotban

Kategória: Felvételi, nyelvvizsga

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A gyakorlókönyv az ORIGO angol nyelvvizsga szóbeli részét (A vizsga) mutatja be közép- és felsőfokon. A szóbeli vizsga feladatcsoportjainak megfelelően a könyv négy nagy fejezetből áll: ˇirányított beszélgetés, Raktári szám: NT-56452 A gyakorlókönyv az ORIGO angol nyelvvizsga szóbeli részét (A vizsga) mutatja be közép- és felsőfokon. A szóbeli vizsga feladatcsoportjainak megfelelően a könyv négy nagy fejezetből áll: -irányított beszélgetés, -önálló témakifejtés képek alapján, -szituációs párbeszéd, -hallás utáni szövegértés. A szerző, aki maga is az ITK munkatársa, részletes tájékoztatást nyújt a vizsga felépítéséről és menetéről (időtartam, pontozás), tanácsokat és ötleteket ad a felkészüléshez és a vizsgastratégiákhoz, valamint mintafeladatokat és megoldásokat közöl. A könyvhöz mellékletként 1 db audio-CD is tartozik.