Könyv – Fernando Trías de Bes Álex Rovira Celma: A jó szerencse áradása - Útmutató a sikeres élethez – M-Érték kiadó 2005

A jó szerencse áradása - Útmutató a sikeres élethez
+ 224 pont

A jó szerencse áradása - Útmutató a sikeres élethez

Fernando Trías de Bes Álex Rovira Celma

M-Érték kiadó, 2005

Kötés: karton , 143 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: újszerű, szép állapotban

Kategória: Egyéb

Utolsó ismert ár: 2240 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Ez a könyv az utóbbi év egyik legnagyobb könyvsikere a világban. Azt mondják, az a jó benne, hogy mint A kis herceg, szépet, jót mesél el gyereknek, felnőttnek. Lehet együtt olvasni az egész családnak! Aztán ha elolvastuk, ajándékozzuk el a barátainknak négylevelű lóhere helyett. Szerencsét hoz az ajándékozónak is!Üstökön ragadni a szerencsét! Görcsösen és monomániásan hajszolni a sikert! Aztán ha nem értük el, ha csak a hajaszála maradt a kezünkben, ezt a csalfa istennőt vádolni mindenért. Mert másnak mindig minden sikerül, mert mi született balfékek vagyunk, mert már a nagyapámnak sem volt szerencséje, mert, mert, mert...!Ez a kis könyvecske nem receptet ad, csupán át szeretné ismételni az olvasóval, mit is jelent szerencsésnek lenni. De úgy teszi, ahogyan korunk többi "mestere", Redfield és Coelhoe, hogy csak a magyarul legtöbbet olvasott szerzőket említsem: mesébe ágyazva, kedvesen és hatásosan.