Könyv – Szepes Mária: Pszichografológia - Az erővonalak metafizikája - Az írásban rejlő jelképek olvasásának tankönyve – Háttér Lap- és Könyvkiadó 1990

Pszichografológia - Az erővonalak metafizikája - Az írásban rejlő jelképek olvasásának tankönyve
+ 199 pont

Pszichografológia - Az erővonalak metafizikája - Az írásban rejlő jelképek olvasásának tankönyve

Szepes Mária

Háttér Lap- és Könyvkiadó, 1990

Kötés: papír / puha kötés , 291 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Grafológia

Utolsó ismert ár: 1990 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A csillagokban lenne a hiba talán, ha két, egy helyen és egy időben született ember – bár horoszkópjuk azonos – meghökkentően különbözik egymástól? Vagy nem mondanak igazat a csillagok? Nem így van. Mert az ebben az életben egyszerre született két ember egyáltalán nem biztos, hogy valóban egyidős… A kiváló írónő ahhoz nyújt segítséget olvasójának, hogy az emberről oly sokat eláruló írás segítségével meghatározza, valójában kivel áll szemben: őszinte, értékes, érett társsal vagy hibáit, gonosz szándékait, lelki torzulásait rejtegető tettetővel. S a kézírásban megmutatkozó személyiség fejlettsége – vagy fejletlensége – ad magyarázatot a csillagok eltérő befolyására is.

Szepes Mária további könyvei