Könyv – Sívó Mari (szerk.): Almás szakácskönyv (előételek, húsok, sütemények) – Corvina Kiadó 2004

Almás szakácskönyv (előételek, húsok, sütemények)
+ 99 pont

Almás szakácskönyv (előételek, húsok, sütemények)

Sívó Mari (szerk.)

Corvina Kiadó, 2004

Kötés: karton , 64 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Általános

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Az alma a világ egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcse, jóformán majd mindenütt megterem. Sokféle almát vehetünk, a savanykás ízűtől az édesig, a leveses, kemény húsútól a porhanyós, omlósig. Éppen ilyen sokféle elkészítési módja van ennek a paradicsomi gyümölcsnek, számtalan fogáshoz használhatjuk - csak a legfontosabbakat említve: előételekhez, salátákhoz, húsételekhez, süteményekhez. Könyvünkben az almával készíthető ételek legjobb receptjeit gyűjtöttük össze, elkészítésükhöz sok sikert, elfogyasztásukhoz jó étvágyat kívánunk.