Könyv – Cornelia Schinharl: Wok - Vegetáriánus ételek – Holló és Társa 2002

Wok - Vegetáriánus ételek
+ 59 pont

Wok - Vegetáriánus ételek

Cornelia Schinharl

Holló és Társa, 2002

Kötés: papír / puha kötés , 64 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Vegetáriánus

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Ha döntenünk kellene egy lábos és egy serpenyő között, akkor egy wokkal egy csapásra megoldódna a dilemma. Mert a wok - az ázsiai országok mindentudó főzőedénye - egyesíti mindkét típus előnyeit. Nem csoda, hazájában a kezdetek óta ez az egyetlen főzőedény, amelyben mindent elkészítenek a levestől a zöldségen és tésztán át a pörkölt ételekig. Elég, ha egyszer kipróbálja a rántottát édescsípős zöldségekkel, a ropogós tésztát kukoricával és spenóttal - bizonyára rabul ejti a fenséges ízek birodalma. Rázogatva kevergetés, pirítás, gőzölés, párolás, főzés, olajban sütés: a mindentudó wokban a világ minden tájáról származó vegetáriánus receptek gyorsan és vitaminkímélő módon elkészíthetők.