Könyv – Türk Attila: Mások vittek rossz utakra minket... (Magyarország - a külhatalmak ezeréves játszótere?) – Kinizsi Nyomda 2010

Mások vittek rossz utakra minket... (Magyarország - a külhatalmak ezeréves játszótere?)
+ 149 pont

Mások vittek rossz utakra minket... (Magyarország - a külhatalmak ezeréves játszótere?)

Türk Attila

Kinizsi Nyomda, 2010

Kötés: papír / puha kötés , 199 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: borító kissé kopottas, megkímélt könyvtest, saját képpel

Kategória: Általános

Utolsó ismert ár: 1490 Ft

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A nemrég elhunyt Türk Attika az utóbbi öt évben húsznál is több, a magyar történelem eddig nem ismert, ipari mozgatórugóiról szóló könyvvel próbálta helyére tenni a kommunista és az akadémikus-bürokratikus történelem-szemlélet eltorzulásait. Jelen könyvét még ismert, konzervatív kiadók sem merték megjelentetni. Ezért végrendeletileg „ránk” hagyta, azaz, a magyarok országos gyűlésének szervezőire és résztvevőire. Erre az alkalomra jelent meg figyelmeztetésként sok ezer magyarnak: mióta zajlanak már gyarmatosításunk kísérletei, avagy hányszor lettünk befogadó országból a befogadottak áldozatai? Reméljük, hogy e könyv kiadásával segítünk sokak szemét fölnyitni. Minél többen olvassák el, annál biztosabb a zálog: mindez nem ismétlődhet meg többé! A szerző végrendeletileg e könyvvel kívánt a magyarságnak szebb jövőt.