Könyv – : Francia konyha lépésről lépésre – HVG Kiadói Rt. 2012

Francia konyha lépésről lépésre
+ 99 pont

Francia konyha lépésről lépésre

HVG Kiadói Rt., 2012

Kötés: kemény kötés , 120 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: újszerű, szép állapotban

Kategória: Nemzetközi konyha

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Az Ízek és kultúrák sorozat 2. kötete.Franciaország a gasztronómia hazája. Gazdag kulturális hagyományait sikerült lefordítania a konyhaművészet nyelvére. Izgalmas, ínyenc ételeikhez mindig olyan bort kínálnak, amely kiteljesíti az ízeket és illatokat. A francia konyha a minőség és az elegancia szimbóluma. Henri Gault és Christian Millau 1973-ban adta közre kiáltványát Éljen az új francia konyha! címmel, amelyben többek között felhívják a világ szakácsainak figyelmét arra, hogy "milliónyi étel vár még feltalálóra". S ezért a franciák mindent meg is tesznek.