Könyv – Sivó Mária (szerk.): Gyümölcsös, húsos és zöldséges rétesek – Corvina Kiadó 2003

Gyümölcsös, húsos és zöldséges rétesek
+ 99 pont

Gyümölcsös, húsos és zöldséges rétesek

Sivó Mária (szerk.)

Corvina Kiadó, 2003

Kötés: kemény kötés , 64 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Sütemények, édességek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Az osztrák-magyar konyha elengedhetetlen desszertje a rétes... Az osztrák-magyar konyha elengedhetetlen desszertje a rétes, amelyet tölthetnek almával vagy meggyel, mákkal vagy káposztával, kínálhatják édesen vagy sósan, sőt olykor tejszínnel megöntözve. Ebben a kötetben a klasszikus felhasználás mellett a hagyományos alaptészta mostanság divatba jött elkészítési módjaival is megismerkedhet az olvasó: a legkülönbözőbb húsos, sajtos, zöldséges töltelékeket rejtő finomságokkal. Az utóbbiak alkalmasak előételnek, és tálalhatják őket szendvics helyett.

Sivó Mária (szerk.) további könyvei