Könyv – Sívó Mari (szerk.): Almás szakácskönyv – Corvina Kiadó 2004

Almás szakácskönyv
+ 99 pont

Almás szakácskönyv

Sívó Mari (szerk.)

Corvina Kiadó, 2004

Kötés: kemény kötés , 63 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Sütemények, édességek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. Éppen ilyen sokféle elkészítési módja van ennek a paradicsomi gyümölcsnek. Számtalan fogáshoz használhatjuk, előételekhez, salátákhoz éppúgy mint húsételekhez és süteményekhez. Ezek legjobb receptjeit gyűjtöttük össze ebben a kötetben.