Könyv – Balázs Éva (szerk.): Kacsából és libából készült finomságok (A francia konyha remekei) – Geopen Kiadó 2007

Kacsából és libából készült finomságok (A francia konyha remekei)
+ 99 pont

Kacsából és libából készült finomságok (A francia konyha remekei)

Balázs Éva (szerk.)

Geopen Kiadó, 2007

Kötés: papír / puha kötés , 62 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: megkímélt, szép állapotban

Kategória: Húsételek

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
Ínyenc pecsenyék nem túl zsíros, puha vagy illatos húsú kacsa- és libafajtákból sok fortéllyal, ötlettel az előkészítéshez és a sütéshez.