Könyv – Dr. Sahin Tóth Gyula, Suhajda Jánosné: Élelmiszerismeret II. – Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó 1993

Élelmiszerismeret II.
+ 89 pont

Élelmiszerismeret II.

Dr. Sahin Tóth Gyula, Suhajda Jánosné

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó, 1993

Kötés: papír / puha kötés , 287 oldal

Minőség: jó állapotú antikvár könyv

Leírás: újszerű, szép állapotban, a címlap kissé sérült

Kategória: Egyéb

Ez a könyv jelenleg nem elérhető nálunk. Előjegyzéssel értesítést kérhet, ha sikerül beszereznünk egy hasonló példányt. Az értesítő levél után Önnek meg kell rendelnie a könyvet.

Fülszöveg
A második kötet két fő témával foglalkozik: az állati eredetű élelmiszerek és az élvezeti szerek csoportjaival. Az állati eredetű élelmiszereken belül a húsok és halak jellemzői, tárolása, biztonságos kezelése áll a középpontban, majd a tojás részletezése és a tejtermékek bemutatása következik. Az élvezeti szereknél a fűszereken és ízesítőszereken kívül a kávé és tea jellemzőit, valamint az alkoholtartalmú italokat mutatja be a szerző. Fejezetenként ellenőrző kérdések és feladatok, valamint részletes Értelmező kisszótár segíti a diákok tanulását.